Ciorba de pui a la grec

0
306

Ciorba de pui a la grec rezultata in urma acestei retete este una dintre cele mai bune si surprinzator, este si usor de facut.

INGREDIENTE

• 1 si 1/2 pui
• 3 morcovi
• 3 cepe
• 1 telina medie
• sare
Pentru dres
• 3 galbenusuri
• 250 g smantana
Pentru servit
• smantana
• ardei iute

MOD DE PREPARARE

Ciorba a la grec seamana cu cea de burta, insa este mult mai usoara. Totusi, ramane la fel de gustoasa! Incearca si tu!

1. Carnea portionata se pune la fiert in apa rece cu sare si, din momentul in care incepe sa fiarba, se ia spuma ori de cate ori apare.

2. Intre timp, se curata si se taie legumele mai marunt si apoi, dupa ce dispare spuma, se adauga in oala cu pui.

3. Se lasa la fiert pana ce carnea si legumele sunt patrunse. Apoi, carnea se scoate si se lasa un pic la racit, legumele se folosesc la altceva, iar zeama se strecoara.

4. Zeama strecurata se pune din nou in oala si se drege cu smantana amestecata cu galbenusuri.

5. Carnea se taie marunt, marunt si se adauga in oala. Se aduce la masa cu smantana si ardei iute.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSupa de rosii
Articolul următorCheesecake cu fructe de padure

LĂSAȚI UN MESAJ