Ardei umpluti de POST

2
149

Tii post sau esti vegetarian ? Ai gasit reteta ideala! Incearca acesti ardei dolofani.

Ingrediente:

  • 5-6 ardei grasi mari
  • 250 gr ciuperci
  • 200 gr vinete
  • 200 gr dovlecel
  • 200 gr orez
  • 3 rosii mari
  • cateva fire patrunjel
  • marar (dupa gust)
  • bulion (cam 250 ml)
  • 10 linguri ulei masline
  • sare, piper

Mod de preparare :

Am curatat ardeii de cotoare si seminte. I-am asezat intr-o tava.

Am taiat marunt ciupercile, pulpa de la vinete si cea de la dovlecei. Am tocat patrunjelul si am dat pe razatoare rosiile (sau in mixer).

Am amestecat toate legumele tocate, orezul, patrunjelul, 4 linguri ulei si am condimentat cu sare, piper si putin marar. Am umplut ardeii cu acest amestec.

Am turnat inca 4-5 linguri ulei in tava, plus 1 cana de apa si 250 ml bulion. Am acoperit tava cu folie de aluminiu, avand grija sa fie  inchisa.

Am dat la cuptor la 200C pentru 1 ora.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentChiftelute de POST
Articolul următorPaste cu rosii si busuioc

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ