Aripioare in sos de BERE

1
488
Te-ai plictisit de retetele clasice pentru pui? Indrazneste sa faci ceva diferit! Iti garantez ca nu vei da gres!
Ingrediente:

 

  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri sos de soia
  • 300 ml bere
  • 2 cepe tocate
  • piper
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura miere
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • 600 g aripioare

Mod de preparare: 

Incinge uleiul intr-o tigaie neaderenta. Condimenteaza aripioarele cu sare si piper si se lasa la prajit aproximativ 5-6 minute.

Scoate carnea pe o farfurie si in aceeasi tigaie caleste cepele taiate julien timp de 1 minut. Toarna peste ele berea amestecata cu mustarul, sosul de soia si mierea.

Lasa totul sa fiarba pana cand lichidul se reduce si sosul devine lipicios. Pune inapoi aripioarele de pui in tigaie si acopera-le cu sos.

Serveste friptura cu putin patrunjel tocat presarat deasupra si alaturi de un mujdei de usturoi cu smantana.

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCoaste marinate in BERE
Articolul următorVarza calita de POST

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ