Tocanita de vita cu BERE

0
408
beef stew with potato and carrot

Aceasta tocanita este alegerea clasica pentru o masa in familie. Nu-ti fie teama sa gatesti vita! Cu aceasta reteta nu vei da gres!

Ingrediente:

  •  1 kg carne de vită (antricot)
  •  4 cartofi mari
  •  3 morcovi
  •  2 cepe
  •  1 linguriță zahăr
  •  2 linguri ulei vegetal
  •  2 căței de usturoi
  •  2 frunze de dafin
  •  sare, piper, cimbru
  •  200ml pastă de roșii
  • 300ml bere neagra
  • patrunjel

Mod de preparare:

Taie carnea cubulete si condimenteaz-o cu sare si piper. Pune carnea la prajit in 2 linguri de ulei pana se rumeneste. Adauga ceapa si usturoiul si mai lasa-le 2-3 minute la calit.

Adauga berea, pasta de rosii, frunzele de dafin si zaharul. Se fierbe totul la foc mic o ora si jumatate. Se adauga cartofii si morcovii taiati cubulete, se acopera si se mai fierb la foc mic 20-30 de minute. Daca este nevoie se adauga o cana de apa calda.

Se adauga patrunjel si optional, ceapa verde tocata marunt! POFTA BUNA!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBriose cu afine
Articolul următorTort mousse

LĂSAȚI UN MESAJ