Placinta cu carne de vita si BERE neagra

0
284

Ingrediente:

– ulei de masline (3 lingurite)
– ceapa rosie (1buc)
– praf de usturoi (1buc)
– morcovi (2-3 buc)
– tulpini de telina
– ciuperci (300g)
– unt (50g)
– carne de vita (preferabil gulas – 1kg)
– sare
– piper
– o cutie de bere neagra
– faina
– aluat de foietaj
– ou

Mod de preparare

Punem ulei de masline intr-o oala medie pe foc, dupa care adaugam ceapa taiata rondele, amestecam si lasam sa se caleasca timp de 10 minute dupa care adaugam usturoiul adaugam morcovii, adaugam tulpina de telina, ciupercile, untul, carnea de vita, condimentam cu sare, piper, iar apoi adaugam o cutie de ursus neagra. Adaugam o lingura de faina si amestecam. Adaugam un pahar cu apa, acoperim oala cu un capac si punem la cuptor pentru 2 ore. In acest timp pregatim aluatul cu care imbracam castronul in care se va prepara. Dupa 2 ore scoatem oala de la cuptor, umplem castronul cu continut, ungem cu ou pe margini, dupa care acoperim cu aluat pe care deasemenea il ungem de asemenea cu ou. Asezam pe o tava pe care o bagam in cuptorul incins pentru 1 ora. Scoatem si ne minunam.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentZabaione

LĂSAȚI UN MESAJ